6. maj 2020

En fisk - En fisker - Et køkken ...Velkommen Ombord!

Fiskerne hiver hverdag kassevis af friske fisk op af havet, klar til sætte på bordet. Havets spisekammer gemmer på et utal af lækre fiskearter.

Vi danskere spiser gerne fisk, nogle af livretterne er rødspætter og torsk.

En lokal fisker udfordre et køkken til at sætte nye arter på menuen – tør de lade deres køkken gå i fisk

Køkkenfolk inviteres ud i fiskerens eget farvand. Han viser dem fiskens vej fra hav til havn, og hvordan fisken ender som den lækkreste råvare i deres køkken.

Kokken Jesper Krabbe giver undervejs anbefalinger til at bruge de nye arter, enkle tilberedningsmetoder og gode smage.

Sendes på TV MIDTVEST - Torsdage kl. 19.55 - første afsnit 7. maj

Serien kan ses efterfølgende på tvmv.dk og med TV MIDTVEST APP.