Hvem er vi?

Samarbejdet består af 6 parter:

  • Thyborøn Havn
  • Hvide Sande Havn
  • Thorsminde Havn
  • Danske Fiskeauktioner A/S (fælles auktion for de tre havne)
  • Sydvestjysk Fiskeriforening
  • Thyborøn Havns Fiskeriforening

Med på sidelinjen har vi opkøbere fra de tre havne, hvor eksempelvis Vestfisk A/S i Hvide Sande og Well-Fish i Thyborøn sidder med ved bordet.

Midt- og Vestjyllands maritime kraftcenter

Gennem konkurrencedygtig infrastruktur og service skaber vi de bedste rammer for fiskeri, godshåndtering, maritim service samt offshore aktiviteter for hele det midt- og vestjyske område.

Thyborøn Havn er på den ene side en dynamisk og stærk havn med en fast position blandt de 3 største fiskerihavne i Danmark, men på den anden side også atypisk, da vi i modsætning til andre fiskerihavne samtidig har et meget stort flow af godstransport. Derudover har vi en meget velfungerende maritim serviceindustri, bl.a. med Vestkystens største dokfacilitet.

Læs mere

Fiskerihavn, trafikhavn & offshore vindservice
Hvide Sande Havn er velkendt som en af Vestkystens mest moderne fiskerihavne og er faktisk Danmarks 5. største.

Havnen har de senere år udviklet sig til en aktiv trafikhavn for hele det midt- og vestjyske område. Siden 2013 er godsmængden øget markant, og er i stadig vækst. Desuden udfylder Hvide Sande Havn en voksende rolle som base for en række offshore vind-aktiviteter. Med havmølleparken Horns Rev 3, der allerede er besluttet, og den kystnære Vesterhav Syd, der pt. er i udbud, forventes denne rolle yderligere forstærket.

Havnens aktiviteter understøttes af en lang række servicevirksomheder, der gennem Hvide Sande Service Group står klar til at yde en komplet samlet service.

Læs mere

Havnen med de friske fisk...
Thorsminde Havn er en aktiv fiskerihavn med særdeles driftige fiskere.

Indenfor de sidste år er der kommet flere nye moderne fartøjer til, der har fokus på høj kvalitet i mindre partier. Specielt torsk, rødspætter, pighvar og tunger er populære arter – som landes afhængig af sæsonen.

I Thorsminde er der også udstyr, der gør det muligt at lande levende krabber.

Den mest moderne fiskeauktion
Danske Fiskeauktioner A/S er den mest moderne fiskeauktion i Danmark med elektronisk fiskeauktion via Internettet, tidssvarende faciliteter og moderne auktionslokaler i de tre Vestkysthavne Thyborøn, Hvide Sande og Thorsminde.

Vores leverandører leverer fisk af højeste kvalitet og vi garanterer en tilsvarende høj kvalitet i vores håndtering af fisken ved losning, sortering, opbevaring og levering. Det går vi i kraft af en ubrudt kølekæde, avancerede sorteringsmaskiner, automatisk isdosering mv. og ikke mindst personale med høj ekspertise og mange års erfaring.

Vi er selvfølgelig MSC certificeret og vi bevarer den fulde sporbarhed gennem hele processen. Sidst, men ikke mindst, så sikrer vores mange leverandører tilstrækkelige tilførsler og vores mange opkøbere i både ind- og udland at vi altid får den bedst mulige pris.

Læs mereHer behøver du ikke sejle din egen sø
A/S Hvide Sande Fiskernes Fremtid er en organisation, der ene og alene eksisterer for at hjælpe nye fiskere i gang på en fornuftig måde.

Drømmer du om at få foden på eget dæk, men mangler mod og startkapital.
Eller går du med tanker om at blive fisker, men tør ikke sige farvel til mors fiskefrikadeller.

Så er hjælpen nærmere end du tror..

Læs mere