Velkommen ombord
Fra hav til bord...
En lokal fisker udfordrer et køkken til at sætte nye arter på menuen – tør de lade deres køkken gå i fisk? Køkkenfolk inviteres ud i fiskerens eget farvand. Han viser dem fiskens vej fra hav til havn, og hvordan fisken ender som den lækreste råvare i deres køkken.
Kokken Jesper Krabbe giver undervejs anbefalinger til at bruge de nye arter. Det hele sker med ét overordnet mål - at få danskernes øjne op, for den fantastiske råvare vi har lige uden for døren...
Følg med når vestfiskerne siger Velkommen Ombord.
Velkommen ombord - Kuller i børnehaven
Se afsnit
Velkommen ombord - Pighvar på kro(g)en
Se afsnit
Velkommen ombord - Kulmule som færdigret
Se afsnit
Velkommen ombord - Havtasken i skolekøkkenet
Se afsnit
Velkommen ombord - Havkat på plejehjem
Se afsnit
Velkommen ombord - Lange på efterskolen
Se afsnit
Velkommen ombord - Rødspætter på rad og række
Se afsnit
Velkommen ombord - Kuller i hytten
Se afsnit