Opskrifter
Der findes et hav af lækre opskrifter på fisk. Her har vi samlet fiskerens egne livretter - alle med fisk, der landes i Vestkystens havne. Vi kan også anbefale, at du henter inspiration på Fiskebranchens hjemmeside "2gangeomugen", hvor der ligeledes findes nemme opskrifter på fiskeretter.
Bon appetit :)
Gratineret torsk
med tomattapenada, bagte kartofler og Vesterhavsost
Annemette Fruergaard har sammensat en lækker ret af torsk med tomattapenade, bagte tomater og vesterhavsost.
Læs mere
Annemette Fruergaard har sammensat en lækker ret af torsk med tomattapenade, bagte tomater og vesterhavsost.
Læs mere
Torsk med sprød topping
Annemette Fruergaards dejlige fiskerret af torsk med sprød topping serveret med smørsauteret kål og små smørstegte kartofler til.
Læs mere
Læs mere
Marinader
Preben Madsen, der er køkkenchef på Restaurant Herregårdskælderen i Brørup, har udviklet opskrifterne i kogebogen “Ny nordisk Delikatesse - hesterejer”, som denne opskrift er hentet fra.
Læs mere
Læs mere
Paella
med havkat, “pille-rejer” og Limfjordsmuslinger
Opskriften er lavet af Morten Jensens yndlingsfisk - havkatten. Morten Jensen er skipper på NC 322 Helgoland fra Thyborøn.
Læs mere
Skindstegt Kulmule
Kulmule er den fisk, som Thorsminde-båden ’Pia Glanz’ fanger flest af. Her er en opskrift på stegt kulmule med blomkålspure og lun blomkålssalat
Læs mere
Læs mere
Helstegt rødspætte
med kartofler og persillesauce
Med hjemmelavede rødbeder og grønkålsalat med appelsin, syltede perleløg og ristede hasselnødder.
Fiskeskipper Martin Kyndes favorit fiskeret efter den første dag på havet...
Læs mere
Med hjemmelavede rødbeder og grønkålsalat med appelsin, syltede perleløg og ristede hasselnødder.
Fiskeskipper Martin Kyndes favorit fiskeret efter den første dag på havet...
Læs mere
Havtaske svøbt i bacon
Fiskeskipper Verner Møller elsker havtaske, og vi præsenterer opskriften på havtaske svøbt i bacon med Pommes Frites, chillimayo og råsyltede grøntsager...
Læs mere
Læs mere
Pestobagt kulmule med nye kartofler i salat
Den sæsonaktuelle fisk fra Thyborøn er kulmulen, som den lokale kok Annemette Vinther bruger i en ret til fire personer...
Læs mere
Læs mere
Klassisk stenbiderrogn på kartoffelrøsti
Foråret er højsæson for delikatessen stenbiderrogn, og Annemette Vinther serverer en dejlig forret med klassisk stenbiderrogn på kartoffelrøsti...
Læs mere
Læs mere
Palermos Pighvar
Fiskeskipper Johnny Pedersen fra Thorsminde-fartøjet L347 Palermo deler her sin egen opskrift på fyldt pighvar - en af vestkystens gode fladfisk...
Læs mere
Læs mere
Meuniere-stegt kuller
Sensommerens sæson-fisk fra Thyborøn er kulleren, som Annemette Vinther serverer sammen med nye kartofler, sauce hollandaise og salat af savojkål...
Gratineret havkat
Efterårets sæson-fisk sætter Annemette Vinther ind i ovnen.
Server retten som forret med groft brød eller som hovedret med for eksempel frisk pasta...
Server retten som forret med groft brød eller som hovedret med for eksempel frisk pasta...