Opskrifter

Der findes et hav af lækre opskrifter på fisk. Her har vi samlet fiskerens egne livretter - alle med fisk, der landes i Vestkystens havne. Vi kan også anbefale, at du henter inspiration på Fiskebranchens hjemmeside "2gangeomugen", hvor der ligeledes findes nemme opskrifter på fiskeretter.  

Bon appetit :)

Gratineret torsk

med tomattapenada, bagte kartofler og Vesterhavsost

Annemette Fruergaard har sammensat en lækker ret af torsk med tomattapenade, bagte tomater og vesterhavsost.

Læs mere

Torsk med sprød topping

Annemette Fruergaards dejlige fiskerret af torsk med sprød topping serveret med smørsauteret kål og små smørstegte kartofler til.





Læs mere

Marinader

Preben Madsen, der er køkkenchef på Restaurant Herregårdskælderen i Brørup, har udviklet opskrifterne i kogebogen “Ny nordisk Delikatesse - hesterejer”, som denne opskrift er hentet fra.




Læs mere

Paella

med havkat, “pille-rejer” og Limfjordsmuslinger
Opskriften er lavet af Morten Jensens yndlingsfisk - havkatten. Morten Jensen er skipper på NC 322 Helgoland fra Thyborøn.





Læs mere

Skindstegt Kulmule

Kulmule er den fisk, som Thorsminde-båden ’Pia Glanz’ fanger flest af. Her er en opskrift på stegt kulmule med blomkålspure og lun blomkålssalat





Læs mere

Helstegt rødspætte

med kartofler og persillesauce
Med hjemmelavede rødbeder og grønkålsalat med appelsin, syltede perleløg og ristede hasselnødder. 

Fiskeskipper Martin Kyndes favorit fiskeret efter den første dag på havet...


Læs mere

Havtaske svøbt i bacon

Fiskeskipper Verner Møller elsker havtaske, og vi præsenterer opskriften på havtaske svøbt i bacon med Pommes Frites, chillimayo og råsyltede grøntsager...





Læs mere

Pestobagt kulmule med nye kartofler i salat

Den sæsonaktuelle fisk fra Thyborøn er kulmulen, som den lokale kok Annemette Vinther bruger i en ret til fire personer...





Læs mere

Klassisk stenbiderrogn på kartoffelrøsti

Foråret er højsæson for delikatessen stenbiderrogn, og Annemette Vinther serverer en dejlig forret med klassisk stenbiderrogn på kartoffelrøsti...





Læs mere

Palermos Pighvar

Fiskeskipper Johnny Pedersen fra Thorsminde-fartøjet L347 Palermo deler her sin egen opskrift på fyldt pighvar - en af vestkystens gode fladfisk...





Læs mere

Meuniere-stegt kuller

Sensommerens sæson-fisk fra Thyborøn er kulleren, som Annemette Vinther serverer sammen med nye kartofler, sauce hollandaise og salat af savojkål...






Gratineret havkat

Efterårets sæson-fisk sætter Annemette Vinther ind i ovnen. 

Server retten som forret med groft brød eller som hovedret med for eksempel frisk pasta...