Opskrifter

Der findes et hav af lækre opskrifter på fisk. Her har vi samlet fiskerens egne livretter - alle med fisk, der landes i Vestkystens havne. Vi kan også anbefale, at du henter inspiration på Fiskebranchens hjemmeside "2gangeomugen", hvor der ligeledes findes nemme opskrifter på fiskeretter.  

Bon appetit :)

Gratineret havkat

Efterårets sæson-fisk sætter Annemette Vinther ind i ovnen. 

Server retten som forret med groft brød eller som hovedret med for eksempel frisk pasta...



Læs mere


Meuniere-stegt kuller

Sensommerens sæson-fisk fra Thyborøn er kulleren, som Annemette Vinther serverer sammen med nye kartofler, sauce hollandaise og salat af savojkål...





Palermos Pighvar

Fiskeskipper Johnny Pedersen fra Thorsminde-fartøjet L347 Palermo deler her sin egen opskrift på fyldt pighvar - en af vestkystens gode fladfisk...




Læs mere


Klassisk stenbiderrogn på kartoffelrøsti

Foråret er højsæson for delikatessen stenbiderrogn, og Annemette Vinther serverer en dejlig forret med klassisk stenbiderrogn på kartoffelrøsti...




Læs mere


Pestobagt kulmule med nye kartofler i salat

Den sæsonaktuelle fisk fra Thyborøn er kulmulen, som den lokale kok Annemette Vinther bruger i en ret til fire personer...





Læs mere


Havtaske svøbt i bacon
Fiskeskipper Verner Møller elsker havtaske, og vi præsenterer opskriften på havtaske svøbt i bacon med Pommes Frites, chillimayo og råsyltede grøntsager...





Læs mere


Helstegt rødspætte med kartofler og persillesauce
Med hjemmelavede rødbeder og grønkålsalat med appelsin, syltede perleløg og ristede hasselnødder. 

Fiskeskipper Martin Kyndes favorit fiskeret efter den første dag på havet...



Læs mere


Skindstegt Kulmule
Kulmule er den fisk, som Thorsminde-båden ’Pia Glanz’ fanger flest af. Her er en opskrift på stegt kulmule med blomkålspure og lun blomkålssalat





Læs mere


Paella med havkat, “pille-rejer” og Limfjordsmuslinger
Opskriften er lavet af Morten Jensens yndlingsfisk - havkatten. Morten Jensen er skipper på NC 322 Helgoland fra Thyborøn.






Læs mere


Marinader
Preben Madsen, der er køkkenchef på Restaurant Herregårdskælderen i Brørup, har udviklet opskrifterne i kogebogen “Ny nordisk Delikatesse - hesterejer”, som denne opskrift er hentet fra.




Læs mere

  • 1. november

    Styregruppemøde

    Aktørmøde i Konsumfisk
  • 3. august

    Fiskedag - Thyborøn

    Gå ikke glip af fiskedagsfesten i ThyborønHvis du vil finde en ægte vestjysk begivenhed, hvo...
  • 13. september

    Krabbefestival, Lemvig

    - sæt kloen i den gode smagMadfestival i topklasse den 13. og 14. september 2019 på Lemvig Havn.Ko...
  • 14. september

    Fiskens Dag - Rådhuspladsen, København

    Her vil alle friske vildtfangede danske fisk blive fejret på bedste vis. Dagen byder bl.a. p...
  • 9. oktober

    DanFish International

    400 udstillere fra 20 lande14.000 besøgende fra 50 lande…på en af verdens mest betydningsfuld...