RI146 Polaris

Thomas Hansen er født og opvokset i Hvide Sande, hvor jeg har fisket fra siden 1989, hvor jeg gik ud af 9. klasse. Min far og min bror er også i erhvervet, og jeg har altid tænkt, at det var her jeg skulle være, også selv om min far frarådede mig at gå ind i fiskeriet. At det blev konsumfiskeriet var heller ikke noget tilfælde – ”der sker simpelthen mere her, efter min mening”. 

Selv om man er hængt op kunne jeg ikke tænke mig noget andet end fiskeriet. ”Det frie liv” er vigtigt for mig. Det kan være et hårdt slid at få hverdagen til at hænge sammen, men jeg prioriterer højt, at der skal være plads til ferie- og fridage med familien.

Skibet er en glasfiberbåd, som er bygget i 2003. Alting er stillet godt an på skibet, så jeg kan betjene alting selv, når jeg er på havet.

Jeg er ene-mand på kutteren og driver det nære kystfiskeri, som jeg brænder meget for. Og selvom jeg er alene på skibet bliver jeg aldrig ensom, da der er nok at lave.

Mange af fangstrejserne er en-dages ture, og det er fortrinsvis rødspætter og pighvar jeg går efter. Fisken bliver renset, skyllet og iset, inden de bliver landet.

Jeg er meget ærekær i forhold til mit arbejde og de fisk jeg lander. Jeg satser på kvalitetsfisk, som der er stor efterspørgsel efter.

Kystnært Trawl.

Thomas Hansen
RI146 Polaris
Kaldesignal: OU8738
Tlf.:  30275112
Mail.: ri146polaris@gmail.com
Facebook: Thomas Hansen